Szolgáltatások

Szolgáltatások

helikonterasz.hu

Mélygarázs a kert alattmelyet a felemelt kert szint alárejtettünk, hogy ezzel is barátságosabb és zöldebb legyen a környezet, nem utolsó sorban az emelt szintről még impozánsabb panorámát biztosítva lakóinknak

helikonterasz.hu

Hanggátló falak és bejárati nyílászárók

helikonterasz.hu

Energiatakarékos, távolról vezérelhető hűtő-fűtő rendszer

helikonterasz.hu

Elektromos autó töltési lehetőség

helikonterasz.hu

Privát zöldtető és park

helikonterasz.hu

Játszótér, gyereksarok

helikonterasz.hu

Zen kert: szeparált csendes pihenő kert a tökéletes elvonuláshoz

helikonterasz.hu""

Privát panoráma medence tusolókkal

helikonterasz.hu

Kerti grill és piknik helyek

helikonterasz.hu

Lebegő panoráma szauna

helikonterasz.hu

Wifi

helikonterasz.hu

Üzemeltetés

Egyes szolgáltatások elindítása végleges vevők igénye alapján változhat.

Műszaki tartalom

Az örökpanorámás, vízparti lakások, háborítatlan, zárt területen, zöld környezetben, parkosított kerttel, panoráma medencével és szaunával, Zen kerttel és számos más kényelmi funkcióval biztosítják az itt élők kényelmét és nyugalmát.  Minden eladó lakás szerves része saját panoráma terasza, Balatonra néző kilátással már a nappaliból és konyhából is. Kertkapcsolatos lakásaink a saját kiskertre vágyók igényeit is kielégítik.

Az épületek tervezésekor, a lakások és terek megálmodása során messzemenőkig figyelembe vettük leendő tulajdonosaik talán még nem is létező igényeit, és kényelmi elvárásait, mindezt természetesen napjaink legmodernebb műszaki megoldásaival párosítva.

 

A hűtés-fűtést levegő-víz hőszivattyú biztosítja. A rendszer energiatakarékos, távolról is vezérelhető, mindezt a legmodernebb és legkomfortosabb formában, fűtőtestek, beltéri egységek nélkül.

Ennek megfelelően minden lakás esetében biztosítjuk az okos otthonok kiépítésének lehetőségeit, biztonsági beléptető és kamerarendszert, és számos egyéb hasznos megoldást

 

Az ingatlanok tervezésekor a tökéletes kényelem és nyugalom megteremtésére törekedtünk.

A falak, a födémek és nyílászárók hő és hangszigetelése tekintetében egyaránt.

 

A lakások felszereltségét és kialakítását vevőink 3 féle kategóriából – Standard, Medium, Prémium – választhatták ki, amelyek az új vevők számára is rendelkezésre állnak.  Az egyes elemekről mind mennyiségben, mind minőségben a Helikon Terasz lakásainak eddigi tulajdonosaitól számos pozitív visszajelzés érkezett. Új vásárlóinknak ezen részletek és a feltételek kiválasztásában a Letölthető műszaki tartalom segít.

Az ingatlanok belső kialakítását, beleértve a hideg- és melegburkolatokat, szanitereket, csaptelepeket, belső ajtókat vásárlóink belsőépítészek által összehangolt anyagválasztékú és színvilágú berendezési kollekciókból választhatják ki.

(A weboldalon szereplő listaár a Standard kategóriájú kialakítást tartalmazza.)

Ajánlatkérés