Kiknek ajánljuk?

AA+ kiemelkedően nagy energiahatékonyságú besorolás,
minimális rezsiköltségek
Elkészült

Kiknek ajánljuk?

Akik egy tökéletes otthont keresnek, a saját igényeiket és elképzeléseiket is érvényesítve

Az ingatlanok belső kialakítását, beleértve a hideg- és melegburkolatokat, szanitereket, csaptelepeket, belső ajtókat vásárlóink belsőépítészek által összehangolt anyagválasztékú és színvilágú berendezési kollekciókból választhatják ki. 

Akik a nyaralásukat is kényelemben, a saját lakásukban szeretnék tölteni

A Balaton parti elhelyezkedés, a város és környéke által nyújtott számos kikapcsolódási lehetőségek tökéletes nyaralásokat ígérnek, mindezt egy 21. századi okos megoldásokkal ellátott, kényelmes, modern, örökpanorámás lakás biztonságával.

Családoknak

Emeleti, vagy kertkapcsolatos lakásaink ideálisak családok számára. A gyerekeknek nem csak az örök nyaralás élményét biztosítjuk, de a biztonságos kisváros, a jó oktatási intézmények által nyújtott nyugalmat is.

Egyedülállóknak

Kisebb alapterületű lakásainkhoz is 15m2 teraszról élvezhető a balatoni panoráma. Penthouse lakásaink pedig hatalmas terasszal, tágas terekkel nyújtanak kényelmes és egyedi otthont. A lakóparkhoz tartozó közös terek biztosíthatják a közösségi életet, a beszélgetéseket. Itt nem lesz egyedül, csak, ha szeretne.

Otthonról dolgozóknak

A home office akár kényszerből, akár saját választásunkból egyre jobban jellemző munkavégzés. Lakásaink ideális feltételeket biztosítanak ehhez.  Amennyiben nem vonja el a figyelmet a panoráma, háborítatlanul dolgozhatnak, nincsenek külső zavaró tényezők, hiszen a lakások hangszigeteltek. Keszthelyről pedig nincs távolság. Budapest 90 perc alatt elérhető.

Időseknek

Földszinti, kertkapcsolatos lakásaink megadják a kényelmet, a saját kis kert élményét, ahol akár a saját maguk ültette virágokban is gyönyörködhetnek. A környék gyógyfürdői pedig egész évben segítenek megőrizni az egészséget és a fittséget.

Kutyabarátoknak

              Keszthely kutyabarát város. A legtöbb helyre vihetjük magunkkal négylábú barátunkat, de a legnagyobb élmény a Balaton legjobb kutyás strandja , a Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkert, ahol együtt strandolhatunk kedvencünkkel. Nem utolsó szempont, hogy a szomszédot nem fogja zavarni, ha ugat a kutya, mert a lakások hangszigeteltek.

Természet imádóknak

Keszthely környéke nem csak a víz, de a hegyek, erdők szerelmeseinek is kifogyhatatlan élményt kínál. A Kis-Balaton lenyűgöző világa, vagy a Keszthelyi-hegység ösvényei folyamatos kalandozásra csábítanak. És milyen jó, amikor egy kellemesen fárasztó túra után megpihenünk minden kényelemmel ellátott otthonunkban.

Az élet szerelmeseinek

Keszthely nem egy álmos, unalmas kisváros. Aki az élet pezsgésére vágyik, egész évben megtalálja. Kulturális programok, koncertek sokasága közül választathatnak a városban, vagy a környékén.  A  sportkedvelőknek a nyár és a víz kifogyhatatlan tárházzal áll rendelkezésre, télen pedig számos sportegyesület várja a tenisztől a boxon át a sportolni vágyókat. A kulináris élvezeteket a borvidék és a híresen jó gasztronómiai kínálat biztosítja.

A lakásokhoz tartozó nagy teraszok kiváló helyszínei a baráti összejöveteleknek.

 

Befektetésnek

  • Tökéletes lokáció a Balaton egyik legzöldebb partvidékén
  • Ideális lakásméretek és alaprajazok, jó helykihasználás
  • Robbanás előtt álló keszthelyi ingatlanpiac – ideális befektetés
  • Minden lakásból Balatonra néző panoráma

Miért Keszthely?

Kiadás / Üzemeltetés

Az ingatlan az értéknövekedés mellett a kiadáson keresztül a vevő által nem használt időszakban is bevételt termel. A lakópark későbbi üzemeltetőtje igény esetén

  • a lakások rövid-, (szálláshirdetés, ügyfél- és foglalás kezelés, elszámolás, takarítás, mosoda, stb)
  • illetve hosszú távú kiadásának menedzselését (bérlő kapcsolattartás, ellenőrzés, rezsi figyelés, szerződéskötés, stb)
  • valamint a karbantartási munkákat (dugulás elhárítástól a későbbi átalakítás, felújításig akár)is elvégzi.

Kérje kollegáink tájékoztatását.

 

 

 

 

Ajánlatkérés