Jogi nyilatkozat

AA+ kiemelkedően nagy energiahatékonyságú besorolás,
minimális rezsiköltségek
Elkészült

Jogi nyilatkozat

A jelen weboldal tartalmának jogosultja a Blue Corso Zrt. (székhely: 1037 Budapest, Bokor utca 9-11. 1. em. 3.).

A jelen weboldalon található szerzői jogi műnek minősülő tartalmak, valamint maga a weboldal egésze, mint szerzői jog szerinti gyűjteményes mű másolása, átdolgozása vagy egyéb módon történő felhasználása kizárólag a Blue Corso Zrt. előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

A Blue Corso Zrt. fenntartja a jogot, hogy a jelen honlapot bármikor módosítsa, vagy átdolgozza. A honlaphoz való folyamatos vagy hibamentes hozzáférést a Blue Corso Zrt. nem biztosítja, azonban törekszik arra. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérthetőségből eredő károkért, illetve veszteségért való felelősséget a Blue Corso Zrt. kifejezetten kizárja.

A jelen honlapon elhelyezett közlések nem tekinthetőek szerződéses ajánlatnak, azokat a Blue Corso Zrt. bármikor jogosult egyoldalúan módosítani vagy törölni.

Ajánlatkérés