Blog

Keszthely, ahol négylábú barátaink is jó érzik magukat2021-11-11

Azt mondják, hogy az otthon kutya nélkül csak egy lakás. Tudom, sokan nem osztják ezt a véleményt, de a kutyás társadalom ma már meghatározó szegmense világunknak. Négylábú barátaink bizony családtagok, sok esetben társak is. Ezért fontos arról is beszélni, hogy hova érdemes költözni, ha szeretnénk, hogy az eb és a gazdi is jól érezzék magukat. 

Keszthely kiváló választás. A város abszolút kutyabarát. Jól nevelt kutyusunk jöhet velünk étterembe, múzeumba, sőt még a Festetics kastély parkjában is sétálgathatunk együtt. 2020-tól pedig Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkert várja négylábú és kétlábú vendégeit a Déli szabad strand helyén. A hatalmas ősfákkal körülvett füves terület, ahol a kutya és a gazdi együtt fürödhetnek, a kutyák játszhatnak egymással, igazi kutyaparadicsom, de a gazdik sincsenek elhanyagolva, hiszen itt alapvető, hogy van WC, öltöző, büfé, folyamatos takarítás és karbantartás. Nyáron több programot, fajtatalálkozókat is szerveznek.

Na, de nem lehet egész évben csak strandolni. Mi van télen, mit csináljunk a kutyánkkal? Azt, amit bárhol másutt, csak kibővített lehetőségekkel. Sétálhatunk a város megunhatatlan hangulatú utcáin, a Balaton partján, mehetünk kirándulni. Keszthely és környéke ezeket a programokat tálcán kínálja. Vagy csak egyszerűen olvassunk, nézzünk egy filmet. A kutya békésen hever mellettünk, kinézünk az ablakon elénk tárul a fantasztikus panoráma… ugye milyen idilli?

Aha, hogy az Ön kutyája nem az a csendesen heverésző fajta? Semmi gond. A Helikon Terasz lakásainak falai hangszigeteltek.

kép forrása: kutyabaratbalaton.hu

Ajánlatkérés